Τρίψιμο  μωσαικού – γυάλισμα μωσαικού (Κρυσταλλοποίηση)

Το μωσαϊκό πάτωμα προέρχεται από το τρίψιμο της επιφάνειας συμπαγούς μάζας χρωματισμένου τσιμέντου και χαλικιών διαφόρων μεγεθών με αποτέλεσμα να δίνει την αίσθηση του ψηφιδωτού. Το πέρασμα των χρόνων προκαλεί την φθορά των μωσαϊκών δαπέδων,η φθορά των μωσαϊκών δαπέδων οφείλεται σε πολλές αιτίες όπως υγρασία, βιολογική φθορά, ανθρώπινες παρεμβάσεις κ.τ.λ. . για να διατηρήσουμε την καλαισθησία του μωσαϊκού, απαιτείται η συντήρηση – γυάλισμα μωσαϊκών επιφανειών σε τακτά χρονικά διαστήματα. Το γυάλισμα μωσαϊκών, τρίψιμο μωσαϊκών,  σε συνδυασμό με την κρυσταλλοποίηση μπορεί να δώσει ξανά στο πάτωμα σας  την ομορφιά ενός καινούργιου μωσαϊκού πατώματος.

Μια απο τις πιο διαδεδομένες τεχνικές στην συντήρηση του μωσαϊκού πατώματος είναι η κρυσταλλοποίηση όπου σε συνδυασμό με το στοκάρισμα στα σημεία του μωσαϊκού που έχει φύγει η ψηφίδα, θα δώσει μια μοναδική επιφάνεια στο μωσαικό δάπεδο και θα κάνει τα πατώματα να καθρεπτίζουν στο φως.

Η αποκατάσταση των μωσαϊκών πατωμάτων  πρέπει να γίνεται από έμπειρους τεχνίτες πατωμάτων διότι μόνο αυτοί μπορούν να προσφέρουν το επιθυμητό αποτέλεσμα, η εμπειρία μας στο χώρο των οικοδομικών εργασιών με πείρα πάνω απο 35 έτη, μας καθιστά ικανούς να αναλάβουμε το γυάλισμα μωσαϊκών δαπέδων σε εξωτερικούς και εσωτερικούς χώρους. Χρησιμοποιώντας τον σύγχρονο εξοπλισμό της εταιρίας, το τρίψιμο  μωσαϊκών και γυάλισμα μωσαϊκών,  μπορεί να γίνει χώρις σκόνη και να κάνει την επιφάνεια του μαρμάρου σαν καινούργια ενώ παράλληλα να παρατείνει τη διάρκεια ζωής του.

Ενα χαρακτηριστικό παράδειγμα μιας ταλαιπωρημένης  επιφάνειας μωσαϊκού πατώματος, μπορείτε να δείτε στη παρακάτω εικόνα. ‘Οπως μπορείτε να δείτε η επιφάνεια έχει υποστεί φθορές και έχει χάσει την γυαλάδα της. Στη συνέχεια όμως, έπειτα απο την εφαρμογή των τεχνικών γυαλίσματος και αποκατάστασης μωσαϊκών δαπέδων, μπορείτε να δείτε την καταπληκτική διαφορά και να καταλάβεται την ποιότητα της εργασίας που μπορούμε να προσφέρουμε σε προσιτές τιμές.

Δείγμα εργασιας πρίν και μετά το τρίψιμο μωσαϊκών – γυάλισμα μωσαϊκών – κρυσταλλοποίηση

Στην αναζήτηση  τεχνίτη για τρίψιμο γυάλισμα μωσαϊκού (κρυσταλλοποίηση), μπορούμε να καλύψουμε κάθε ανάγκη, χρησιμοποιώντας τις πιο σύγχρονες μεθόδους χωρίς σκόνη και σε λογικές τιμές.Μπορούμε να πορούμε να αναλάβουμε περιοχες εντός νομού Αττικής, αλλά και των ευρύτερων νομών γύρω απο το νομό Αττικής. Επικοινωνήστε μαζί μας στo τηλέφωνo  6945468784 για να πάρετε προσφορά για τρίψιμο  μωσαϊκών – γυάλισμα μωσαϊκών και να συγκρίνετε την τιμή – κόστος.

 

Δείγματα εργασιών

 

Κρυσταλλοποίηση μαρμάρων ή μωσαϊκού απο 4€ /τμ
Νερόλουστρο μαρμάρων ή μωσαϊκού απο 12€ /τμ
Τρίψιμο-στοκάρισμα-κρυσταλλοποίηση από 8€/τμ