Γυάλισμα μαρμάρων, Τρίψιμο μαρμάρων (Κρυσταλλοποίηση)

Το πέρασμα των χρόνων προκαλεί την φθορά των μαρμάρινων δαπέδων, η φθορά των μαρμάρων οφείλεται σε πολλές αιτίες όπως υγρασία, βιολογική φθορά, ανθρώπινες παρεμβάσεις κ.τ.λ. . για να διατηρήσουμε την καλαισθησία του μαρμάρου, απαιτείται η συντήρηση τους  σε τακτά χρονικά διαστήματα. Το  τρίψιμο μαρμάρων, γυάλισμα μαρμάρων σε συνδυασμό με την κρυσταλλοποίηση μπορεί να δώσει ξανά στο πάτωμα σας  την ομορφιά ενός καινούργιου μαρμάρινου πατώματος.

Η κρυσταλλοποίηση είναι μια από τις πιο διαδεδομένες τεχνικές για την αποκατάσταση των μαρμάρινων επιφανειών,  και προσδίδει  μια μοναδική επιφάνεια που κάνει τα πατώματα να καθρεπτίζουν στο φως. Η κρυσταλλοποίηση επίσης προσδίδει στο μάρμαρο μεγαλύτερη αντοχή από τις καθημερινές φθορές και παρατείνει τον χρόνο ζωής τους.

Ενα χαρακτηριστικό παράδειγμα μιας ταλαιπωρημένης μαρμάρινης εξωτερικής επιφάνειας μαρμάρου, μπορείτε να δείτε στη παρακάτω εικόνα. ‘Οπως μπορείτε να δείτε η επιφάνεια έχει υποστεί φθορές που για κάποιους χαρακτηρίζονται ακόμα και ανεπανόρθωτες. Στη συνέχεια όμως, έπειτα απο την εφαρμογή των τεχνικών γυαλίσματος και αποκατάστασης μπορείτε να δείτε την καταπληκτική διαφορά και να καταλάβετε την ποιότητα της εργασίας που μπορούμε να προσφέρουμε.

Πρίν και μετά το τρίψιμο μαρμάρων – γυάλισμα μαρμάρων – κρυσταλλοποίηση

Γυάλισμα μαρμάρων πρινΓυάλισμα μαρμάρων μετά

Η αποκατάσταση των μαρμάρινων πατωμάτων  πρέπει να γίνεται από έμπειρους τεχνίτες πατωμάτων διότι μόνο αυτοί μπορούν να προσφέρουν το επιθυμητό αποτέλεσμα, η εμπειρία μας στο χώρο των οικοδομικών εργασιών με πείρα πάνω απο 35 έτη, μας καθιστά ικανούς να αναλάβουμε το γυάλισμα μαρμάρινων δαπέδων σε εξωτερικούς και εσωτερικούς χώρους. Χρησιμοποιώντας τον σύγχρονο εξοπλισμό της εταιρίας το τρίψιμο-γυάλισμα μαρμάρων,  μπορεί να γίνει χώρις σκόνη και να κάνει την επιφάνεια του μαρμάρου σαν καινούργια ενώ παράλληλα να παρατείνει τη διάρκεια ζωής του, μπορούμε να εφαρμόσουμε όλες τις  ειδικές τεχνικές, σε λογικές τιμές.  Αναλαμβάνουμε περιοχές εντός νομού Αττικής, αλλά και των ευρύτερων νομών γύρω απο το νομό Αττικής. Επικοινωνήστε μαζί μας στo τηλέφωνo  6945468784 για να πάρετε προσφορά για τρίψιμο  μαρμάρων και γυάλισμα μαρμάρων και να συγκρίνετε την τιμή – κόστος.

Παρακάτω μπορείτε να δείτε διάφορα δείγματα απο εργασίες μας σε πατώματα με επιφάνεια μάρμαρου, σε εσωτερικούς αλλα και σε εξωτερικούς χώρους.

Δείγματα εργασιών

Δείτε παρακάτω το βίντεο μιας σύντομης παρουσίασης σχετικό με τις υπηρεσίες μας πάνω στο γυάλισμα και την αποκατάσταση μαρμάρινων δαπέδων.

  • Γυάλισμα μαρμάρων

    Γυάλισμα μαρμάρων
Κρυσταλλοποίηση μαρμάρων ή μωσαϊκού
Νερόλουστρο μαρμάρων ή μωσαϊκού
Τρίψιμο-στοκάρισμα-κρυσταλλοποίηση